onsdag den 6. januar 2010

Strikketøj

Kort før jul fandt jeg et lækkert plantefarvet uldgarn på nettet i en helt særlig blå/grå/lilla farve .

De håndfarvede garner er ikke helt jævne i farven hele vejen igennem og det er netop derfor jeg synes de giver et helt unikt resultat ;-)

På en rask 4 timers biltur nåede jeg højre og venstre forstykke og bagstykket klarede jeg på hjemturen ;-)


Vesten er helt kort og kropsnær, en dejlig luner på disse kolde dage.


Opskrift?? Sorry ,den er lige ud af hovedet men strikket på pind 7, der er 32 masker på hvert forstykke og 52 på bagstykket ,der er strikket dobbelt perlestrik og ret, ærmegabene er strikket i ret efter monteringen.


Håber at i alle sidder lunt og godt lige nu imens det sner udenfor!


En dukke venter på at få hår på det bare hoved, så nu må jeg se om jeg kan bestemme mig...


Hvad mon i laver på denne dejlige onsdag??


KH

5 kommentarer:

Mona sagde ...

Jeg strikker et simpelt tørklæde af noget lækkert cashmere garn. Kan næsten ikke mærke det glide mellem fingrene, så let er det.
Dit garn er nok farvet med blåtræ, det er sådan nogle fine farver det giver. Vesten er vel nok fin, det må være dejligt at kunne strikke på rejsen!

Stina Ida sagde ...

Vi har glemt at købe hellig3konger lys i år. Plejer ellers altid at have et tændt på denne aften. Pyt, vi finder andre lys frem.
Min yngste er lidt trist - for hun skulle ikke være en af kongerne i børnehaven i dag, "men bare en engelbasse". Det er nok snart glemt :-)
Ellers en stille hyggeaften.

Helle Koed sagde ...

Så er man vidst lidt hård til at strikke, hvis man lige laver den på en biltur og så ud fra hovedet... ;) Forstår din begejstring for garnet! :)

Christina Ravn sagde ...

Nøøøj den er lækker, det er lige sådan én jeg mangler, tør dog skisme ikke give mig i kast med den uden opskrift, den kommer helt sikkert ikke til at passe så, haha.

tusindfryd sagde ...

Garne er farvet med blåtræ/blauholz er nemlig fundet i Tyskland ;-) Det er vildt skønt i farven lige det jeg søgte. Cashmere er fantastisk at sidde med lavede en babyvest til min søn i det engang MEN det er meget sart og næsten som smør at rive over!

Tja min søn måtte i hans sidste børnehave år endnu engang vare en af hyrderne i krybbespillet han ville gerne have været Josef....

Joooo jeg har jo strikket nogen kilometer efterhånden...men på pind 7 når man ret langt!

Christina alt efter hvor øvet du er i at strikke er den ret simpel og med blot maskeantal og billedet her tror jeg godt du kan, du kan jo prøve det gode ved strikketøj er at det er meget lettet og hurtigere at trevle op end at strikke ;-)
God weekend!

KH