mandag den 21. april 2014

Påskerier

Der er INTET som en række helligdage så lang at det bliver til en helt lille ferie.
 
At nå helt ned i sofaen, have uanet tid for en stund, kunne sove lige en runde mere og bare tage dagene som de kommer i det tempo som nu passer lige den dag.
 

Fik påskepyntet butikken og drejet påskenøglen om efter en STRIKKESTARTER med søde kvinder der alle kom godt på pindene.

Skærtorsdag gik turen til smukke Langeland hvor jeg bag klitterne fandt disse små hvide blomster i græsset, nogen som ved hvad de hedder ? Smukke var de og trods høj sol på blå himmel lignede de små øer af nyfalden sne.


Langfredag kl 9 ved Langelinie, for en kort stund helt alene i verden med min mand, omgivet af klart vand , et smukt solbadet København......


Et par smukke svaner og nå ja, ret længe sidder man ikke 30 meter fra Den Lille Havfrue før en busfuld meget energiske turister fra Korea dukker op og giver den fuld gas med kameraerne og er ved at "drukne" i deres forsøg på at hoppen helt ud til den lille dame på stenen for at få det ultimative fællesbillede ;-)


Påske søndag blev der for første gang i år bredt et tæppe ud i Østre Anlæg, strikketøjet fra min elskede Marapytta håndtaske kom frem , ungerne fik læst op og hele familien fik en god portion sol på de blege næser imens der blev daset, spillet bold, småsovet og strikket en hel del pinde på noget meget småt.


Om lidt er påsken forbi, en dejlig tid ligger bag og en dejlig hverdag venter.

KH

W

1 kommentar:

K som Karla sagde ...

Dejlige billeder og hyggelig lille fortælling om skønne afslappende dage. "God hverdag" søde Wenche, Kh Sofie ps.fede nye farver i hverdagsulden