onsdag den 5. december 2012

Darling LuLu

Her er LuLu

En rigtig lille Darling.

Snart skal LuLu putte med en helt lille dukkemor.


LuLu´s kjole har jeg strikket i hånden af en rigtig lækker "fed" alpacca, elsker alpacca det bliver bare så fantastisk fluffy!

Opskriften er "min egen" det vil sige den er taget ud af hovedet og på fornemmeren så den kan jeg ikke give jer her.


Det er altid lidt svært med små børn og knapper, men til en start er der ingen fare men med tiden bør mormor lige tage den af for en rum tid.


LuLu har fået et par bløde jerseybukser, med hendes hår af merinould/silke er hun alt i alt noget af en blød pige.

LuLu er syet efter mønstret i min BOG som jo er udkommet for læææænge siden nu, den fås vist stadig hos boghandleren, ellers hos Klematis og helt sikkert på biblioteket ;-)

Mønstret i bogen må man bruge til at sy alle de dukker til eget brug man ønsker, eget brug er også julegaver til ex. kusinen, gad godt vide hvor mange Tusindfryd dukker som ikke er syet af mine hænder der kommer under træet i år ;-)

Nyd Dagen

KH

9 kommentarer:

Kabakü sagde ...

Hvor er hun bare sød og fin;)

Willemoes sagde ...

Jeg elsker dine dukker, de er så lækre i detaljen, man er ikke et sekund i tvivl om, at du har lavet 'et par stykker' i tidens løb.
Pudsigt nok har jeg tidligere i dag blogget om et par fine små hæklede sko til min yngste datters dukke. Tusind tak for din bog og dit minikursus i foråret, jeg føler mig virkelig heldig at kunne lave noget så smukt som dine dukker, selvom mine endnu er lidt sløjere i detaljen ;) !

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
tusindfryd sagde ...

Dear Spam writers, any spam coment will be removed from my blog so just don´t do it waste of time ;-)

byRandi sagde ...

Så nydelig dukke! Du lager så mye fint- alltid like inspirerende :)

Frk Fløjgaard sagde ...

Hvor er den bare flot. Du er simpelthen bare så dygtig til alt kreativt. Jeg har fulgt dig længe, men vist aldrig kommenteret, men synes det var på tide at jeg fik dig rost.

Jeg kender godt, når man laver det på slump, så er det svært at give en opskrift ;)

Mvh Maja

Mig og Maya sagde ...

Jeg har ihvertfald en dukke med rødt hår, en rigtig frækkert, som skla under træet hos en venindes datter i år:-) Nu er jeg heldigvis ikke nervøs for at gå igang med at lave dine dukker mere efter dit kursus. Knus Heidi

helle sagde ...

Hej Wenche
Jeg har efterhånden lavet 4 dukker, men de bor alle hos mig endnu. Og mine piger elsker dem. Tror ikke jeg er klar til at forære væk af dem endnu:-)
God jul
KH
Helle

eva sagde ...

Jeg er også bare helt vild! med dine dukker - de er bare så skønne og lækre. Har også købt din bog bare fordi jeg er så super nysgerrig for at se håndværket nærmere efter i sømmene - dejlig bog! Har en dreng på 10, såååå det har nok lange udsigter med at sy dukker ;-)