lørdag den 14. juli 2012

M For

Maskulin og "Morfar" potentiale.

Et smugkig til mandeværelset, her er blomsterfri zone.


Drejer man 180 grader ser man direkte ind i mit univers, her hersker blomster og dims helt ustyrligt.


Synes det er dejligt at der både er XX og XY space i vores hjem, tror det er vigtigt for husfreden ?

Nyd Dagen

KH

8 kommentarer:

Davids Engle sagde ...

Jeg tror du har fuldstændig ret, Wenche. "vores" mænd trives bedst i deres egne hjem, hvis ikke der er alt for meget níps og dims og pastelfarver. Herhjemme forsøger vi også, at holde en vis balance - som nok tipper lidt til den feminine side indimellem. Vi forsøger os også med "zoner" med henholdsvis feminine og maskuline undertoner, og jeg trives supergodt i det hele. Ligesom jeg synes, at din mands daybed og det store maleri på væggen over er superflot.
Knus og dejlig weekend - og ferie:-)
Kate

Anonym sagde ...

Ihh hvor er den lækker den daybed. Hvor har du dog fundet den??

Moster Pips sagde ...

Du har ret. En 50/50 er det helt rigtige, jeg kan ha' helt ondt af mænd der kommer hjem og skal bo i et 100% blomsterhelvede.
Men hvor kan det være svært når man nu lige finder den hyggedimsedut, men ikke kan undvære ;))
God weekend.

Anonym sagde ...

Hvor er det fedt! Jo, der skal være plads til det hele under samme tag, så blir det heller ikke så monotont, når der er forskellige stilarter. Min mand har også hans eget værelse og det er også uden nips og dikkedarer :-) er helt vild med briksen, elsker det mørke træ! Ha en dejlig weekend og er vild med jeres stil :-)

Pustetrolden sagde ...

Fed briks. Billedet er bare så flot, har du selv malet? Jeg er vild med farverne. Jeg er lige blevet inspireret til at male et nyt billede TAK.

tusindfryd sagde ...

Tak derude ! Ja vi prøver at have en balance af en art hvis ikke er jeg bange for at mit dims ville forplante sig overalt...

Day bed er en af FDB´s gamle lavet af Poul Volther fundet på dba.

Maleriet er malet af min veninde Lotte Hønholt i finder hende i min blogroll hvor i kan se flere malerier, papirsklip og farver :-)

KH

morslille sagde ...

Sikke da en misundelsesværdig orden!!! Bliver lidt forskrækket over at det kan lade sig gøre, når jeg ved hvor kreativ du er.
Knus og tak for gaven, jeg skal nok snart lave et indlæg
CHarlotte

Snullemor sagde ...

Du har ret! Jeg må indrømme at jeg sommetider tænker "Hun må da være single" når jeg ser nogle af de hjem der vises frem her i Blogland, som bare er så gennemført feminine... men det viser sig faktisk ikke altid at være tilfældet! Så nogle mænd må være ret ligeglade... eller også er de bare under tøflen ; )
: )