tirsdag den 1. oktober 2013

Sniple, Folde, Snible, Folde

 
Jeg er født med en enorm "svaghed" for papir....
 
Burde i virkeligheden nok også have en papirsbutik proppet med lækkert papir fra loft til gulv i alle verdens fedeste farver, kvaliteter og mønstre.
 
Tusindvis af de fede notesbøger og kun de ypperste skriveredskaber ( de sidste arbejder jeg på har nemlig forelsket mig i verdens lækreste...)
 
Nå, men jeg har jo ikke nogen papirsbutik, til gengæld har jeg et enormt privat lager af papir samlet gennem år som jeg har fået et mål med.
 

En rigtig sød pige som hedder Sophie kommer jævnligt forbi min lille BUTIK her på Østerbro og i sidste uge havde hun den fineste origamibold med i tasken.......i de fede farver....og det fede papir.... så min indre papirstrold pludselig lysvågen efter en længere dvaleperiode.


Weekenden her er så gået med at snible kvadrater i hobetal....flere hundrede ....folde, farvesortere og finde "værdige"  gamle dåser at opbevare dem i.
Sophie har nemlig lovet at når jeg har fået foldet alle delene vil hun vise mig hvordan bolden samles , glæder jeg mig RIGTIG meget til !

Måske jeg kan overtale Sophie til at lave en dag hvor jeg kan invitere forbi til at lære kunsten, bare fordi man har en butik med garn og nips kan man jo godt lave origamibolds workshop ikke?

Teknikken kan man også finde film af på You Tube, måtte dog selv give op der er bare bedre til at se og lære helt tæt på i meget langsomt tempo og så kan en Sophie fortælle en alt det man ikke skal gøre.

Boldene vil jeg gerne pynte butikken med når vi rammer november, november, november, november.

Nyd Dagen

KH

8 kommentarer:

Thea Vaskavulla sagde ...

Herhjemme går syndromet under navnet "blok-liderlig": Jeg bliver nemlig også helt vild af nye blokke, notesbøger og papir haha :) Så jeg forstår til fulde!

Susanne Randers sagde ...

Hvor er den bare fiiiiiiin!!! Glæder mig til follow up billeder ;)
Kærlig hilsen Susanne

Boselade sagde ...

Den papir-butik ville jeg da gerne besøge :-)
Jeg har også en svaghed for papir men få desværre ikke lavet så meget med det :-9

Helene sagde ...

Jeg har det med at gemme små lapper papir, eller klippe små stykker ud af større billeder fra magasiner m.m. Tænker at sådanne fine papirbolde vil være geniale til at få brugt mine små lapperier!

Jeg mener, man får jo ikke hængt dem alle op - jeg gør ikke i hvert fald. Og i skuffen får jeg ikke kigget på dem. Tusinde tak for det fine indlæg :-)

Pernille sagde ...

Men den bold er da også bare så mega fin, så kan sagtens forstå du er gået klippe-folde-amok! :D klem Pernille

Lise Halager sagde ...

Hvor du bare frister!

Måske man skulle finde papirlageret frem...

Anne-Mette sagde ...

Sikke skønne farvekombinationer. Jeg pusler også med origami for tiden - meget af kan man se på min blog: femthe.blogspot.dk

Måske skulle jeg give mig i kast med "Sophies origamikugle" - er helt vild med kombinationen med guld og sølv :-)

ByFonna sagde ...

Iiiiih ja, hvor er den FLOT. Det vil jeg super super gerne lære også:-)
Kh Jonna