onsdag den 15. maj 2013

Hvad Er Du Mon Til ?

Midnatsblå har altid været en af "mine" blå, for tiden ønsker jeg at  blande den med lidt solskin, grå skyer og flødeskum....
 

Hvad er du mon til ?

Nyd Dagen

KH

7 kommentarer:

Stinemor sagde ...

Jeg er ligesom dig VILD med blå, og er glad for, at min mand begynder at give lidt slip på det lyserøde/lilla univers og lade mig klæde hende i lidt blåt ;)
Jeg købte en stor blå stofpakke af dig for nogle måneder siden. Du kan se her lidt af det blandt andet er brugt til: http://poetenogstinemor.blogspot.dk/2013/05/solhat-og-bloomers-til-poeten.html

Hav en dejlig dag!

Anita sagde ...

Jeg elsker blå nuancer, og især de mørke - har lige købt masser af nyt Liberty. Glæder mig meget til at se hvad du får ud af de flotte blomstrede stof.

Stinne sagde ...

Blå, specielt mørkeblå er absolut en af yndlingsfarverne her hjemme uanset om det er til mig selv eller ungerne :) ...og tilsat et lille solstrejf af gult, er det bare helt perfekt ;)

laj sagde ...

min yndlingsfarve er rød og har været det siden barneårene

Jeg kan godt lide alle farver

Anne sagde ...

Midnatsblå er også en af mine favoritter. En af mine venner skulle tage silke med fra Thailand engang for længe siden, men vi var vist ikke helt enige om hvad midnatsblå var, for silken var koboltblå! Men hvad ved en ung mand også om det? :-)

Maria sagde ...

Hvor har du mon fundet det fine blå stof henne?

tusindfryd sagde ...

Kære Maria det er et brugt fund men tjek måske en møbelpostrerbutik? Der ligger en super en i Willemoesgade Østerbro

KH