onsdag den 8. maj 2013

Eva.....

 
Gennemgår grundig forårsoprydning for tiden , både mentalt og fysisk...
 
Prøver virkelig at få skåret ned til det "vigtigste"
 
Skrottes skal de projekter der nu har ligget et år + uden at komme "ud"
 
Håber oprydningen kan give luft, lys og plads både i hjemmet, arbejdet og hovedet.
 
Vel lidt som at luge ukrudt?
 
 

Bunken med Eva blade fra 60érne og 70érne er et eksempel på noget der skulle noget men som ikke blev og nu ikke synes helt så "aktuel" længere, en aftager er heldigvis fundet for jeg er altså ikke god til at bære i skraldespanden....

Trænger du til at få Luget Ud? Er du god til det? Tips i ærmet du vil give videre??

Nyd Dagen

KH

5 kommentarer:

Lene sagde ...

uha, der kommer ikke så mange råd fra mig, da jeg er en rigtig gemmer af ALTING :-). Men af og til rydder jeg også op og sortere, sådan for at få overblikket. Skal noget "smides" ud leder jeg hellere i dagevis for at finde en der kan se guldet ;D

VivaTex sagde ...

Wow, nogle fine blade, med superlækre indsnit og spændende gennemskæringer - og sikke nogle kravespidser ;-). Godt du fandt en, der vil overtage, noget skal jo ud, for at nyt kan komme ind..

Hottentotten sagde ...

Åh, jeg trænger også sådan til at få ryddet op og ordnet i min kælder - og i min kreabunker, jeg er vel egentlig ret god til at smide ud, når jeg først har taget mig sammen til, at det er det, jeg skal, men nogle gange kan tilløbet godt blive meeeeget langt.
God oprydning - og rensning af rum og sind, håber det giver mere plads.
Hilsen fra Karen

Bonnie sagde ...

Jeg har også gang i oprydningen. Sjovt nok har jeg lige ryddet op i mit stof og havde tænkt på at spørge dig om du er interesseret i at overtage et par Liberty stoffer. (Det var mig der for noget tid siden sagde at jeg har fundet noget i en UK genbrugsbutik til en god pris.) Jeg har gang i en masse andre projekter for tiden og må indse at de nok blot kommer til at samle støv, hvilket er synd.

Eva sagde ...

Jeg rydder alt for lidt op. Men jeg elsker, når jeg tager mig sammen. Det er SÅ godt for sjælen.

Dejligt gensyn med bladene, - der bærer det fine navn....