onsdag den 20. marts 2013

Skæg Med Æg.....

 
Som jeg skrev for ikke så længe siden , er jeg ikke den store påskepynter....
 
Men en sød ide på Klein Format´s hjemmeside har åbenbart  tiltalt mig nok til at kaste mig ud i mit første påskepynt siden folkeskolen..??
 
Enkelt , simpelt, overkommeligt....dejligt!
 

I frihånd har jeg tegnet æg op på tykt papir, papiret behøver egentlig ikke være hverken ubrugt eller hvidt for det bliver dækket af tape.


Bunken af maskintape stickers blev fundet frem, de er 6,4 cm i bredden så holder man æggets bredde indenfor dette mål er det bare derudaf.....


Papiret skal dækkes helt, jeg har "bare" skiftet mellem brede og smalle stykker, enkelte fik også lige en prik....


Med en  hullemaskine til bælter har jeg lavet huller i toppen af ægget, ikke noget en kraftig spids nål ikke kan klare, men ligger man inde med en hullemaskine laver den på mindste standse altså nogle rigtig nice huller i papir!


Tekstil Sticker sættet har et ark mærker med tekst, som jeg ikke kunne holde fingrene fra, den absolutte bubblegum nylonsnor måtte også en tur henover i håb om at kalde foråret frem....


Nu er der pyntet til påske i det lille hjem, det tog ikke meget mere end en time, tror et par stykker bliver "høstet" til svigermor når vi om lidt skal på påskevisit.

Ideen kan helt sikkert også udføres med diverse papir hvis man tager en limstift med indover, er man mere til den "nemme" kan jeg anbefale stickers som du kan få lige HER

Kan se jeg skal bruge ideen til kommende til og fra kort?

Nyd Dagen

KH

5 kommentarer:

Lis sagde ...

Rigtig søde påskeæg synes jeg.
Jeg har dog ikke så mange maskin tapes at jeg kan lurer dig kunsten efter, desværre.

Kh. Lis

Nanna's verden sagde ...

Hvor er de fine og sikke en god idé ;-)

TinaFE sagde ...

De er super fine. Er heller ikke så meget til påskepynt, men de kunne helt sikkert godt snige sig ind hjemme os mig!

PS dit indlæg igår har virkelig sat tanker igang!

Ann sagde ...

Tip: Tiger butikken har en lille 1-huls maskine. Den er super til sådanne projekter når der kun skal et hul i toppen til at hænge snor i, og så koster den kun 10 -20 kr ;)
Fine æg ;)

Fru Roed - Rodehovedet ;) sagde ...

Hvor er de fede :)