mandag den 18. marts 2013

Brittany Blue....Det Er Så Mig

Jep jeg er åbenbart født i  pantone nr 18-5610...
 
Som udgangspunkt er jeg ikke til astrologi, synes det er lidt "humbuk", særligt ugeblads horoskoper..
 
Nå, men min søde veninde nævnte en dag Colorstrology imens vi biksede med noget instagram teknisk....
 
Noget med at hver fødselsdag har sin farve...jeg fik mumlet noget med at hvis jeg var noget ville jeg tro det var blå smil smil.....
 


31 December blev så lige googlet og.....BRITTANY BLUE blev resultatet....ok nu blev mine øre lidt spidse for blå fås jo lige fra smuk til utålelig, men pantone 18-5610 er RIGTIG meget "min" blå, den er faktisk overalt i mit hjem og altid blandt mine farvevalg....lidt spooky!


Om teksten passer på mig vil jeg lade stå....er trods alt kun "overbevist" på farven ;-))


Men må sige bogen er en lille lækkerbisken med sine 15x15x3 cm, fyldt med farver og bagerst i bogen er der små chips med pantone og fødselsdag på , lige til at tage ud og med omkring så den altid er lige ved hånden når der skal vælges farver.


Uden omslag er bogen ikke mindre lækkker.....

TUSIND TAK kære F, selvom jeg ikke tror på astrologi er jeg vild med den, den er for lækker "bare" sådan.

Nyd Dagen

KH

5 kommentarer:

Trillemus sagde ...

Hvor sjovt... Jeg Googlede lige mig selv og jeg er Aster Purple Pantone 17-3826. Lidt sjovt for den farve har jeg flere steder i huset og jeg er vild med den :-)

Kh Mette

Merete sagde ...

Min farve hedder tilsyneladende Mecca Orange og er der noget jeg ikke er til, er det orange og brune toner, så hos mig passer den vist ikke ;o)

tusindfryd sagde ...

he he ja sådan er det med horoskoper, man kan være mere eller mindre "heldig"

KH

Anne sagde ...

Ej, hvor skægt! Jeg er tilsyneladende muskmelon! Det er ellers ikke lige en farve, jeg har meget af... Men jeg elsker de melonfarvede striber i mit halstørklæde faktisk:)

Anne-Mette sagde ...

Lækker lækker bog!

Min farve er Pale Blush - jeg går ud fra, at det er en sart lyserød. Når jeg kigger på Juli måneds farve passer den mere til mig - den er nemlig lilla. Og det er min yndlingsfarve - en jeg vender tilbage til igen og igen!

Jeg tror nu heller ikke på astrologi, men det er sjovt at man næsten altid kan genkende noget af sig selv i horoskoper... Eller måske sætter det bare nogle refleksioner igang.