søndag den 25. november 2012

Vi Venter På Jul Med Brox


Til første advent har jeg besluttet mig for at give børnene deres FÆLLES julekalender.


Faldt for den på grund af dens muligheder for at slippe fantasien løs, arbejde sammen og bruge tid og hoved til noget der ikke foregår foran computeren.


Kalenderen er pakket i en kuffert og indeholder "låger" til ophæng på værelset, hver låge indeholder så en vejledning til en figur/dims ungerne selv skal bygge af delvis genbrugsmaterialer og kuffertens indhold, det hele bliver fulgt op af  historien "den farlige rejse til frostfingerøen" , tænker de skal have serveret historien til morgenmaden, så kan de bruge skoledagen til at tænke over byggeprojektet ;-)


Udover kufferten, div. genbrugsmateriale som ex mælkekarton, papruller ect. skal man gerne have en limpistol i huset.


Håber godt nok jeg får lov til at bygge lidt med!

Vores kuffert købte jeg i en butik her på Østerbro, men den kan også fås på nettet, ex. hos Red Barnet herinde så jeg lige at man faktisk også kan købe både kalenderen for 2011 og 2012 samlet til nedsat pris den løsning havde jeg nok valgt hvis jeg havde kendt til den, så ville der nemlig være en kuffert til mor også.....

11 kommentarer:

Eva sagde ...

Skøn idé.Det skal nok give hyggelige julestunder.

Sissel sagde ...

Jeg var nettopp i Århus og der så jeg kofferten i Hay-butikken! Angrer på at jeg ikke kjøpte den med hjem - en genial idé synes jeg! Har ikke sett lignende i Norge!

Anita sagde ...

Den ser altså så indbydende ud, tror også jeg skal have købt en til Frederikke, så kan vi få nogle dejlige stunder sammen :).

Davids Engle sagde ...

Det er en supergod idé. Håber I får det sjovt med den.

Nanna's verden sagde ...

Sikke en fin idé. Håber i får det sjovt med det og nogle hyggelig stunder :-)

Lis sagde ...

God fornøjelse med Broc, jeg har også set på den i Panduro, men tror jeg kommer til at lave alt selv, min søn er ikke så kreativ anlagt. vil hellere læse og spille.

kh. Lis

AGJ sagde ...

Tusind tak for ideen og linket.
Mit barnebarn elsker shane verden, så det er da en helt fantastisk kalender idé til ham, den er allerede bestilt. Tusind tak...

Marina sagde ...

Aj, jeg glæder mig, til min dreng også bliver stor nok til julekalender!

FruHansen sagde ...

Shanes univers er bare genialt.. Vores 2 ældste drenge fik kalenderen af mormor og morfar sidste år - et kæmpe hit og de åbnede og byggede hver anden dag:-) og det var bare så godt.. nogle dage nåede de ikke at bygge tingene men så byggede de måske samtidigt dagen efter osv. De fik skabt et fantastisk univers.. de ved ikke at bedsteforældrene igen har købt en Shane kalender til dem... De bliver bare glade.. Jeg nyder at være med i byggeriet - når jeg får lov:-) jeg kan kun give de bedste anbefalinger.. Kh. Mette.., der nyder at følge din blog:-)

Katharina Stendys sagde ...

Vi skal også bygge herhjemme! Det bliver så andet år, og det er bare så skønt! Datteren herhjemme har mere tavlt med eventyr og byggeri, end med julesok og snolder! :-D

God jul og god fornøjelse

Anonym sagde ...

Vi elsker også shanes verden og har bygget skønne fantasi verdener de sidste to år. Men nu er min store søn startet i skole og jeg tvivler på at vi kan nå at bygge med på en hverdagsaften, da de fleste projekter er ret tidskrævende. Øv.
Og orker ikke at køre dages klippeklister igennem på en weekend.