onsdag den 28. november 2012

To Af Flere Guldfrø - KADK

I lørdags nåede jeg lige akkurat et smut forbi KADK´s ( Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering) årlige julemarked, et meget heldigt sammentræf af pludselige legeaftaler faldt ud til min fordel.

Op på cyklen , ned til Esplanaden, cyklen om bord på havnebussen, tværs over vandet og så op på cyklen igen, 100 meter ned af gaden, det tog ikke mere end 15 minutter selvom det på bykortet så lettere uoverkommeligt ud.

Lokalerne er storslående og rummede en hel del TALENT !


Kristine Kuni Buccoliero er industriel designer, med hendes KUBU design havde hun den fineste stand med trækugler, træspåner, magneter, kærnelæder og et spray maling, magneten her blev lige hapset i sidste øjeblik, der var ikke mange tilbage... og havde pung og cykelkurv været mere "rummelig" skulle en af hendes vanvittig fede tavler have boet hos mig!


En anden bod der fik mig til at stå helt stille var Trine Struwe´s , Trine studerer  kunst og illustration, en kvinde jeg helt sikkert vil holde øje med fremover. Her ville jeg hjertens gerne have lavet en " en af hver TAK".


To plakater blev det til, så er det bare lige at finde den ramme som kan "bære" dem.

Nyd Dagen

KH

5 kommentarer:

Lis sagde ...

Dejlige billeder fra kommende kunstnere i Danmark. Tak for kikket, og jeg håber du finder de rette rammer.

Kh. Lis

Nanna Andersen sagde ...

Sindssygt lækre ting. :)

ha' en god dag.

www.badutspringeren.blogspot.dk

Anita sagde ...

Wauw, sikke nogle lækre ting. Ærger mig over at vi ikke nåede det... Men tak for tippet, vil bestemt kigge nærmere på Trine Struwe :)

Moster Pips sagde ...

Det forbandet barn (min datter) var på efterskole besøg, som var fantastisk, men kunne derfor ikke komme af sted.
Min pengepung er nok glad, men mine øjne er ikke, for det er da nogle fantastiske ting du har fået med hjem. Når det bliver til næste år;0))

Annchen sagde ...

Smukke sager. Den øverste af Trins Struwes har stået på min ønskeseddel siden min fødselsdag..;) Så fin!
Kh Anne