onsdag den 3. oktober 2012

EfterårsLy


Rusk og regn passer mig STRÅLENDE, kom bare efterår og giv mig tusind GODE undskyldninger for at krybe i Ly med te, stearinlys og noget at sysle med !

Ingen grill i gården, ingen ture til havnebadet, ingen ture rundt om søen, "bare" indehygge med noget i hænderne.


Har kastet mig over sokker....bliver spændende at se om jeg endelig er blevet "voksen" nok til at strikke hele to og ikke bare giver op af "kedsomhed" efter den første :-)


Nyd Dagen

KH

10 kommentarer:

strikkestine sagde ...

Held og lykke!! Har du set føddernes måned på min blog?? Er det mon strib er jo bare det bedste!!
Solhilsner
Stine

Sanne sagde ...

Haha! Jag känner igen mig i det där att göra två! Tror jag har kanske fem par vantar och sockor här hemma där den ena är färdig och den andra halv eller saknar en tumme... Lycka till, om man stickar riktigt riktigt snabbt så kanske man hinner klart innan man blir less!

Emma sagde ...

Jeg har læst om at man kan strikke to strømper samtidig på rundpind. :) så bliver de færdige samtidig. Det kan være du skal prøve det. :)

www.mixbiks.blogspot.com sagde ...

Fine striber:)

Marianne Funder Lysdahl sagde ...

Er simpelthen så imponeret over alt det du kan nå at kreere - det er dælme begrænset hvad jeg kan nå med fuldtidsjob og en datter på 1½:) Ideerne står dog aldrig stille, så det kribler i fingrene dagen lang:)

Gilette sagde ...

Fine sokker... prikker til min dårlige samvittighed. Jeg LOVEDE min mand et par for lang tid siden - og har strikket den ene... Men der er bare så mange andre ting som var mere spændende og kom i vejen.. Må hellere.....

Mit kreative himmelrum sagde ...

Skab ny trend min ven - og brug to forskellige sokker:-)

Gitte K sagde ...

Kan helt klart anbefale at strikke dem begge på samme tid Lene Randorff har skrevet en lille bog To på en pind, den illustrere det rigtig fint.

Louise sagde ...

Lækre striber. Jeg ville have skrevet det samme som Gitte K. Du kan søge på LilleStrik. Kram

Anne Björk sagde ...

Ææææælsker sokker ;-) jeg har selv løst det ved at have to ens sæt strømpepinde, så der bliver strikket skaft/skaft, så hæl/hæl osv der skal jo alligevel 2 nøgler garn til ;-)
Glæder mig til at se dem færdige, super flotte zebrasrtiber <3 KH mamaBJÖRK