torsdag den 4. oktober 2012

Edith Og Noget For Børn

Efterårsferien er lige om hjørnet, jeg har planer med Edith....

I Tiger fandt jeg denne pakke Tegn Selv Magneter tror den vil været noget af et hit hos børnene og skal jeg have tid til Edith skal de gerne have noget at sysle med også :-)


Når de så har fået lavet lidt forskellige magnet skal de sendes til bedsteforældrene, kuverterne tænker jeg de får lov til at pynte med et par ruller Masking Tape fra Søstrene Grene SOM LIGE NU HAR NYE FARVER!!


Og hvem er så Edith ? Tjo altså det er egentlig min PFAFF symaskine som min mand konstant udtalte Piaff You See ?

Nyd Dagen

KH

7 kommentarer:

Louise Woller Skovdal sagde ...

Ej hvor sjovt, jeg har lige købt de samme farver Masking Tape og lagt dem på min blog (+ en ekstra farve) :) Vil lige tilføje at jeg er ret så vild med din blog. Den er dejligt inspirerende :)

Marie-Louise sagde ...

Edith er da også et ganske glimragende navn til en symaskine. God humor! :-)

Mig og Maya sagde ...

Ha ha, humor:-) Knus Heidi

Trine - Søhesten sagde ...

Haha. Min mormor og kærestens farmor hedder begge Edith. Vi elsker dem og vi elsker deres navn. Derfor hedder vores datter det samme som din symaskine :-D Et navn der får en masse kommentarer, fordi de fleste Edith'er er i 70/80'erne, og ikke, som min datter er 3 år og går i børnehave.
Navnet passet perfekt til hende! En Edith er nemlig fræk, og så er der lidt Emil fra Lønneberg stemning, når man kan råbe Eeeeeedith efter hende :-D

Anonym sagde ...

DET er fiseme sjovt, herhjemme hed min i lang tid falaffel :-)
Knus fra Julie / tirsdagsholdet ;-)

Mit kreative himmelrum sagde ...

Tak for tippet med nye tape-ruller hos Søstrene:-) Jeg går også lidt med tanker for hvad jeg skal finde på at hygge med sammen med drengene i efterårsferien:-)

Billy Hankat sagde ...

Ih, tak for efterårsferie tippet! Knus K