torsdag den 13. september 2012

Knald På Banerne

Syskolen i tirsdags stod den på baner.

Mange baner, korte baner og lange baner.

Er i fuld gang med at quilte en børnejakke og jeg elsker det !

Der er noget med at sy baner jeg ikke lige kan forklare, det er lidt som at hækle stripes, meditativt fordybende og "rart".


Og så kan jeg slet ikke stå for den effekt quiltningen har på stoffet, udtrykket bliver helt anderledes, det hele er såddan blødt og "puffet" SMUKT.


Valget af stof faldt på Eventyr frem for klasssisk blomstret, denne gang...for jeg er bestemt ikke færdig med at Quilte jakker ;-)

Nyd Dagen

KH

7 kommentarer:

ea-o sagde ...

Jeg elsker det Liberty print, så jeg er sikker på at jakken bliver SÅ flot!

Trine sagde ...

Ih hvor ser det bare flot ud. Fedt stof og ja quiltning gør bare rigtig meget godt.
Har lige et lille spørgsmål. Tegner du streger der hvor du syr, for at få det lige??

Kh Trine

Moster Pips sagde ...

Så er det dig, jeg skal ha' fat i, jeg hader at quilte, men jeg er elsker Line's quilte jakke og 2 er jo ikke nok:0)
Hvor er den fin i den bette str.

Mathilde sagde ...

wow sikke noget fint stof. Jeg har aldrig prøvet at quilte, men det kunne da godt være at jeg skulle prøve det en dag. Mon det er meget svært...

tusindfryd sagde ...

Man tegner ikke streger men bruger en quiltelineal der monteres på maskinen, men som alt andet skal man lige sættes igang af en der kan og nej det er slet ikke svært men alligevel har jeg samlet "mod til" over lang tid men det havde jeg slet ikke behøves for Line kunne jo lige give mig alle de fif der gør det "let"

KH :-)

Trillemus sagde ...

Hvor ser det fint ud med de quiltede linier. Det er et rigtig sødt print, perfekt til en fin jakke. Nu er det snart min tur til at lære quilte-teknikken af Line. Work shoppen i Århus nærmer sig nemlig. God fornøjelse med jakken og jeg glæder mig til at se den færdig.

Kh Mette

Trine sagde ...

Quiltelineal til symaskinen... Findes de mon til alle symaskiner, stort monstrum eller lille??? Og en pris??? Sikke dog en masse spørgsmål.
Kh Trine