mandag den 30. juli 2012

Tilbage Fra Ferie Og Svar Til Jer ;-)

Bag Facaden.....har jeg været helt uden pc og netforbindelse den seneste uge, det er jo ikke lige til at se på bloggen da man kan tidsindstille indlæg, det rene "snyd".


MEN altså nu skylder jeg jer en del svar og tak for alle de dejlige kommentarer der er nu ikke noget så hyggeligt som at komme hjem til så mange hilsener!!


Hvor har jeg købt denne pung ? Damm jeg kan simpelthen ikke huske det men det er ikke så længe siden men det kan i jo ikke bruge til så meget hmff. Nå men jeg googlede det lidt og fandt dette link
http://www.amazon.co.uk/JIP-JIP0546-Wallet-Ribonne-Kitty/dp/B004FV6B8A/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1343565387&sr=8-6
Men altså min er købt i en butik i Kbh. til jeg mener det var 65 kr, den findes også i sølv med en lille kanin på
http://www.amazon.co.uk/JIP-JIP0544-Wallet-Ribonne-Bunny/dp/B004FV6B7Q/ref=pd_sim_sbs_kh_1

Måske nogen derude har set den herhjemme og kan huske butikken ?`Lover at kommer je i tanke om hvor eller ser den igen giver jeg lyd.


Er Kauni akryl eller bomuld ? NEJ !!! det er ren uld :-)  OG er der en forhandler som har hele farvekortet? Hmmm hele kortet tror jeg ikke men mange af farverne ligger meget tæt op af hinanden jeg ved bae at Tante Grøn har et meget stort udvalg jeg har alle mine farver fra dem nu har jeg linket til deres netshop MEN jeg ved at de har mange flere farver i butikken end du kan se i shoppen så hvis du på Kaunis farvekort forelsker dig i en farve kan du jo altid lige ringe til de kære Tanter og høre om de har den deres kontaker er lige HER helt neders på siden.

Og nå ja hvor køber man min bog ? Det kan du også hos Tanterne, eller Klematis eller i boghandlen.

Du kan se den lige her


Det skønne Liberty KUP fra Ebay var fra denne forhandler HER men der er vist tale om et enkelt tilfælde....hold altid øje på Ebay ;-)) OG altså så må der slet ikke fortælles historier om Liberty stoffer på over 2 meter i bunkevis hos den lokale genbrugs til hvad 20 kr ? Jeg går jo helt til af GrønHed ;-)


Sidste er "bare" et kæmpe JA fyr i bare løs med at hækle lige hvad i ønsker i Tip Tap mønstret No Problemo, DIYén er lige HER

Pyha så fik jeg vist "samlet op" på en uges fravær?? De 57 mails er nææææsten alle besvaret så opgiv ikke jeg arbejder på sagen.

Hjemme er nu bedst...jeg har SAVNET alt mit dims og særligt min symaskine, heldigvis er der bonus uge forude , der er nemlig SYSKOLE  start i morgen!!!!! JuppiiiiYæhhhh. Så bliver det ikke bedre.

Nyd Dagen

KNUS dejligt at være tilbage

4 kommentarer:

Fie sagde ...

Tak for svar mht. pungen, jeg vil straks ind på amazon og lure lidt:-)

Lise sagde ...

Har lige set samme mærke pung, men med lidt andre mønstre i Lisbeth Dahl på Købmagergade. Tror endda de var på udsalg :-)

anne sagde ...

skønt du er tilbage på bloggen. jeg glæder mig til om et par uger, da skal jeg besøge tanterne i odense,og så skal der købes kauni garn ind til tæppe og andet.
hilsen anne

Gitte sagde ...

Takker,så vil jeg igang med tørklæde i dit skønne hækle mønster,dejligt du er tilbage igen og har haft en god ferie