lørdag den 3. marts 2012

Niecen

Tanterne har fået en Niece.

Længe har hun været lovet og nu er hun endelig ankommet til Odense.

Hun har allerede hilst på de første børn og voksne i butikken hvor det altså nu er muligt at se og røre en Tusindfryd dukke og bedre kunne se hvad de mange maerialer kan ende op i.Håret har jeg lavet i en helt tynd mohair hvilket giver mulighed for at lave nogle helt sarte og tynde fletninger. Et andet godt alternativ til et glat hår der ikke fylder meget er ex at binde med dobbelt tråd af garnet fra Geilsk.


Blusen har jeg syet af en tynd jersey, singeljersey.


De små hårspænder jeg bruger finder jeg mange forskellige steder ,så det er med at holde øjnene åbne.


Niecen er syet i den lyse ( gamle) dukketrikot, Tanterne har fået en ny farve trikot som er lidt mørkere, såddan lys med solskinsbruning ;-) Så vær opmærksom på at der nu er to farver at vælge imellem ;-)


Mange har skrevet at i har haft svært med at få tuberne nedover hovedet, derfor har jeg bedt Tanterne finde en lidt bredere tube, derfor fås den nu i 6 cm, så det er ikke en fejl :-)


Nu håber jeg at Niecen vil inspirere store og små til at kaste sig ud i dukkemagereiet og bringe glæde til alle de børn der i fremtiden får en håndsyet , blød og varm dukke med sin helt egen personlighed.


Ønsker jer alle en solbeskinnet lørdag

KH

7 kommentarer:

Håndarbejde skal der til sagde ...

Hun er fin !

Hyggehygge
Marianne

Frøken Tina sagde ...

Det var en fin niece! Vi snakkede faktisk om at det ville have været rart at have set en inden vi gik i gang :-)

Må prøve den nye tricot.. og så har jeg en undskyldning for at lave en til!
Med bogen ved siden af går det jo fint!

Loppe-shoppe sagde ...

Endnu en grund til et smut forbi Tanterne!

God solskinslørdag til dig.

eva sagde ...

Det er simpelthen sådan nogle helt fantastiske tæske lækre dukker du laver :-) Kunne vildt, meget, godt tænke mig at lære kunsten. Men hvad gør man nu lige når ynglings niecen er chokolade-brun? Findes der noget trikot i chokolade farvet?

tusindfryd sagde ...

Kære Eva

Der findes trikot i chokoladebrun :-) De helt brune er dog utrolig svære at give ansigtstræk da brune øjne vil "forsvinde" i den helt mørkebrune.
Men mail mig så skal jeg prøve at hjælpe dig :-)

KH

Ida Sauer Eriksen sagde ...

Dine dukker er altså dejlige :)

Louise sagde ...

Kære Wenche.
Andrea pakkede Julia op til sin første fødselsdag i fredags og blev rigtig glad. Hun aer hende på håret, er meget interesseret i hårbåndet og kysser hende. Så sødt.
Det er den mest vidunderlige dukke, jeg har set, og hun blev flittigt beundret. Jeg må klart prøve at lave en legekammerat til Julia på et tidspunkt. Bliver simpelthen så inspireret af Julia og din bog.
Kram fra Andrea og Louise.