mandag den 19. marts 2012

Lidt Om Indpakning Og Fine Sager.....

Hvis der er noget jeg har svært ved at stå for er det smukt design, smukke farver og lækker indpakning....


En notesbog i en skøn duset blå og et lækkert håndlavet look er kommet til i min samling.... Det samme er endnu to skønne farver gavebånd fra HAY Pudder og marineblå bundet op på en lækker måde. Mere skal der altså ikke til for at friste mit "må bare have " hjerte :-)


Lørdag bød min postkasse på dette Kanin BroderiKit fra Karen Marie....så fint og lækkert at jeg næsten ikke kan nænne at bruge det, pakken er som den er en dekoration i sig selv og står netop nu forrest i mit store vitrineskab med alt mit kreanips :-)
Ren ØjenFløde.

Kender du det med næsten ikke at kunne nænne at bruge/åbne for fine sager men bare ville nyde dem ?

Nyd Dagen

KH

8 kommentarer:

Mette sagde ...

Jo, det kan du tro, Wenche, alt for godt, men jeg har nu erkendt, at glæden ved at bruge det er mindst lige så stor. Det er også bedre for lagerstanden, kan jeg betro dig.... kærlig hilsen en mange årig samler.....

Blåbærlina sagde ...

haha...ja det lyder da svært kjent, strever med å klare både å åpne og bruke fine saker...men jeg innser innimellom at der kommer stadig nye saker i butikkene, så man må vel bare bruke dem etter hvert for nettopp å gi dem enda mer verdi.
Men man kan vel nyte dem uåpnet/ubrukt en stund i hvert fall?? :O)
kos deg med broderikit'et!!
Klem fra Nina

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

OM jeg kender det! MON IKKE! Men med årene har jeg øvet mig i at "den der gemmer til natten gemmer til katten", og jeg ER blevet bedre til at bruge af tingene - selv om det ikke er helt godt endnu... Så jeg øver videre! ;-)
Fine sager du har erhvervet dig, både fra Hay og Karen Marie.
*SMIL* fra Lisbet

kristina sagde ...

Åh hvor jeg kender det. Er rigtig glad for jeg ikke er den eneste. Jeg kan finde på at gemme en gave til senere og endda at få ting til mig selv pakket ind i butikkerne. Der er et eller andet nervepirrende ved at skulle klippe i et fint stykke stof eller papir første gang.

FunkyFox sagde ...

Åh, ja det kender jeg alt for godt. Min konto er rigtig træt af at jeg må eje ting, som jeg ikke har brug for,men bare elsker at se på.
Apopos notesbøger, så har jeg gang i en lille give away, hvor man kan vinde en fin indisk notesbog og kuglepen.

Marina sagde ...

OM jeg kender det!! Også for mig er indpakningen den halve gave.

Til min søsters fødselsdag gav jeg hende en hel kasse gaver under en overskrift om at det var førstehjælpsgaver til året der kom. Der var gaver til dårlige hårdage, de dage hvor man ikke kan få det sagt, til de dage hvor man ikke er den skarpeste kniv i skuffen og så videre. Alle gaverne var selvfølgelig fint pakket ind og det der rør mig er at min søster blev så glad og ikke har nænnet at pakke dem ud endnu.

Kaninen er simpelthen så sød. Jeg var nød til lige at reklamerer for den den anden dag og ville sådan ønske jeg selv kunne broderer.

Forårskram

Kvinden bag høner og haner sagde ...

Det kender jeg bare ALT for godt. Der findes ting i denne verden, som jeg er sikker på at jeg ville dø foruden - disse ting kommer som oftest i de fineste indpakninger. Jeg er hende der påstår i George Jensen damask butikken, at de viskestykker jeg har fundet er til en gave, da jeg er helt pjattet med deres indpakninger.

Jeg elsker at pakke ind selv også og kunne aldrig drømme om at levere julegaver til børn eller voksne i familien, uden selv at have pakket dem ind (med mindre de er fra George Jensen damask, naturligvis ;)

Anonym sagde ...

Hi hi... det lyder jo som om det er mig du beskriver. Fik faktisk pakke med broderi kit fra Karen Marie i sidste uge. Jeg pakkede det op i min iver efter at læse bag på kortene med vejledning til sting. Bagefter pakkede jeg det ligeså fint ned i posen igen, for så at have det liggende øverst i mit fad med strikketøj, som har plads midt på sofabordet. Det har pyntet her til stor glæde og ligger der endnu og henter på en stund, hvor ingen børn behøver deres mor :-)
Fin indpakning er skøn. Kh Sofie