torsdag den 1. marts 2012

De Yndige Tider


Var tiderne bare mere "yndige" da min mor var barn ?Gad godt at børnemoden var lidt mere ala det her og lidt mindre glitter og dims.Min datter er helt sikkert ikke enig med mig....

Nyd Dagen

KH

7 kommentarer:

Helle Jakobsen sagde ...

Nu ved jeg jo ikke hvor gammel din mor er, men da jeg var barn - jeg er 50 år nu - da var tøjet ikke så meget pimpet og påvirket af Disney , USA og medierne. Om det var decideret mere yndigt end idag ved jeg ikke, men måske mere naturligt på den gode måde :)

Gaia Cunin sagde ...

jeg er enig med dig!

Willemoes sagde ...

Jeg er også enig - mere 50'er og mindre bling (og så må den der hejkat (Hello Kitty) for min skyld gerne blive skudt ned fra tøjhylderne sammen med blinget...)

MetteFie sagde ...

Glitter og tyl og også et hit i vores hus. Jeg kunne bare godt tænke mig at min datter gad have bukser på, men hørt flere der godt gad det omvendte. Måske vi bare gerne vil have det vi ikke har.

tusindfryd sagde ...

Ja eller mødre vil bare noget helt andet end deres børn...har nok noget med alderen at gøre? Som barn gad jeg aldrig have nyt tøj det gamle var lige så dejlig blødt og gået til ;-) Min mor som i dag er 58 har altid arbejdet med mode, så er det jo lidt en "nitte" med en datter der var helt ligeglad med hvad hun havde på...
Kan se på min mors børnefotografier at hun og hendes søskende var klædt som på påklædningsdukken, store fine sløjfer i håret ect.

KH

Lydert sagde ...

Jeg var også klædt sådan som barn - dengang i 60'erne, hvor vi var børn meget længere tid end i dag

Naja Luise sagde ...

Først må jeg komplimentere din flotte blog!
Jeg har kigget med fra sidelinien, men har endnu ikke, før nu, fået skrevet en hilsen....
Jeg følger dig helt i dette indlæg.
Jeg ELSKER selv den enkle stil, med flotte detaljer....Kan næsten bliver helt glad når jeg ser en flot krave, eller en fin lomme, som ikke bare er klasket på.
Herhjemme er vi dog indtil videre fri for glitter, tyl og hallo Kitty... Vi har nemlig drenge, og selvom Gregers yndlingsfarve er hindbær-pink, så tror jeg jhan forbliver i drengemoden....
Og for mit vedkommende er den MINDST muligt Disney, Peter Plys, Cars og lignende... Og MEST muligt a la Oliver Twist... Støvede farver, uld-strik, uld-strik og uld-strik.

Hvilket også giver mulighed for hele tiden at have gang i noget garn! Og det er jo dejligt :-)

Kram fra Naja