mandag den 13. februar 2012

En Gave Ide ?

Ofte har jeg stået og skulle finde en gave til en god veninde....

Nu er det ofte således at gode veninder egentlig har alt i forvejen...kender i det?

 ( og nå ja mødre og fædre er helt håbløse)


Så er det at jeg har tænkt at en kreativ workshop da er en fantastisk gave ide! Det er hygge, nye udfordringer, ny viden og kunnen og så er det en gave som giver et minde som kan bestå langt længere end så mange andre gaver.
Og kunne man tage afsted sammen nærmer det sig da næsten idyl

Ideen har jeg egentlig lidt fra min mand...han giver altid hans far en billet til fodboldkamp hvor de tager afsted sammen det er altså et ret godt bytte med sokker og undehyler ikke?


En workshop som jeg gerne vil give en god veninde er Karen Maries Broderi WorkShop og så kunne det være fint at give gaven i form af et  BroderiKit  ;-)

Såddan en workshops gave vil jeg faktisk selv blive vanvittig glad for og så vil den bestemt ramme mere plet end så mange andre gaver....

Hvad synes du om ideen at give en oplevelse/workshop i gave?

Også selv om man ex giver en kreativ workshop til en person der normalt ikke sysler, men som netop derfor ville få en helt ny oplevelse som måske vil blive begyndelsen på sysleri?

Nyd Dagen

KH

16 kommentarer:

Kristin sagde ...

Synes det er en fantastisk ide at give! Selv ville jeg blive glad for at modtage sådan en gave.

Camilla (Fru Millas Cupcakes) sagde ...

Super ide - jeg ville f.eks. helt vildt gerne have et "gavekort" til din dukkeworkshop i marts - kan være jeg skal til at give manden nogle små hints.

Randi B. Jensen sagde ...

Fantastisk god ide - jeg er bare altid så bekymret for om nu vedkommende kan på en given dato, men det kan man selvfølgelig undersøge inden.
Jeg vil også blive meget glad for sådan en gave, men desværre så har vi heller ikke lige de tilbud om workshops her i det nordjyske.
Jeg kan dog se, at nogle garnbutikker er ved at komme efter det.

TrompetTrut sagde ...

Den fineste ide, det vil jeg ønske mig til min fødselsdag i april, når familien spørger om jeg ikke mangler noget :)

Lise Halager sagde ...

Genial ide. Det kan altid give nye oplevelser og rykke nogle grænser hos modtageren.
Jeg har selv fået flere af sådanne gaver. Til noget som jeg aldrig har beskæftiget mig med før. Noget har været drøn-spændende og få prøvet - andet knap så spændende, men så er det prøvet, og man ved det ikke er noget man behøver bruge mere tid på (og så var det gratis...)

Nørkle Tøserne sagde ...

Det er en fantastisk ide. Et par af mine veninder og jeg er selv begyndt at gøre noget lignende. Efterhånden som vi bliver ældre og alle har fået børn, mangler vi ingenting og tiden til at mødes er nogle gange også knap, så vi giver hinanden hjemmelavede gavekort til oplevelser. På den måde får vi både set hinanden og får nogle ekstra oplevelser i rygsækken :-)

Karin sagde ...

Lyder da som en rigtig god idé. Jeg blive også glad for en oplevelsesgave, hvad enten det er et billet til et foredrag, en skønhedsbehandling eller mandens hjemmelavede gavekort på en dejlig forkælelsesmiddag. Jeg har forresten lige lånt din bog på biblioteket. Den var udstillet på nyhedshylden og så indbydende ud. Jeg syer ellers ikke dukker, men vil da rigtig gerne lige kigge i den.

kristina sagde ...

Super god ide. Har selv en af de der veninder der bare har det hele, så det er jo dejligt at kunne finde inspiration til gaver her inde. Tusinde tak for det.

kristina sagde ...

Sikke en god ide. Jeg giver meget tit oplevelses gaver og det er også det jeg aller bedst selv kan lide at få. workshoppen og kittet her er super fede... Tak for ideen...

søslerier sagde ...

I disse overflods materielle tider, er det den absolut bedste gaveide! Hvis du spør mig.... ;)

FarfallaDK sagde ...

Jeg synes helt sikkert, at det er en knaldhamrende god idé! Den slags "gavekort" har jeg aldrig tænkt på. Jeg synes rigtig godt om det, og det er især hvis man har mulighed for sammen at følge workshop'en...
Tak for tippet!

Anonym sagde ...

Jeg ville elske at få sådan en gave.
Vi har brugt en del at give oplevelser som teater, foredrag, koncert ol. men det her er lige mig... :-)

Anne

Crazy Cat Lady sagde ...

I min familie prøver vil altid på at finde på oplevelses gaver..
F.eks. har min mor og hendes kæreste fået koncert billetter de sidste 3 år.. Og min søster fik forrige år et årskort til Tivoli (primært pga koncerterne) :D Og de gaver falder altid i god jord!

BY ALS. sagde ...

Skøn ide`, sådan en gave ville helt bestemt bringe lykke her!:-)

Hjortebjerg sagde ...

Jeg elsker at give oplevelses gaver!!! Spørger/siger altid til modtageren at de skal reservere en bestemt dato, for så er jeg sikker på de kan. Medmindre det er et af de mange gavekort der efterhånden findes, på fx spa-besøg, hvor det ikke er en fast dato. Og er det noget hvor jeg kan invitere mig selv med også, så bliver det jo bare win-win:-)

Irene sagde ...

En super god idé, som hermed er lagt i huskebunken...