torsdag den 16. februar 2012

At Være Passioneret....

Da jeg skulle skrive dukkebogen havde jeg et ønske om at nye dukkemagere skulle have mulighed for at få de bedste materialer at arbejde med.
 Jeg havde brug for en forretning med netshop som ikke bare havde lyst til at forhandle materialerne men som jeg også ved går op i deres fag med liv og sjæl, for hvad er en kreativ bog værd hvis ikke man kan få fat i de rigtige materialer?

TANTERNE var mit bud.

Og at de var de helt rigtige at henvende sig til blev ikke bare bekræftet i at de med begrjstring og glæde kastede sig ud i det bare for at bakke op MEN også nu på helt eget initiativ har været på materiale "jagt" indenfor dukkemageri :-)


Forleden fik jeg et lille brev fra Tanterne med disse hudfarvede filtkugler, de ville da lige høre hvad jeg syntes om såddan nogen.

Og helt ærligt synes jeg faktisk ret godt om dem.

De små har en størelse som er helt perfekt til englene HER jeg havde bare ikke hudfarvede da jeg lavede dem.

De store har jeg afprøvet og de danner faktisk en rigtig god "bund" for at vikle hovedet op omkring da de er helt faste på den måde slipper man for at krampe helt så meget i hænderne :-)

De store passer i størelse også perfekt til hovedet til de små Pus , hurtigere kan man vist ikke vikle et hoved ;-) 


De små Pus er IKKE i bogen , men skal du på Dukke WorkShop får du mønstret  og et kit til de små pus.

Nyd Dagen

KH

3 kommentarer:

Mini ministeren sagde ...

Har din bog liggende herhjemme og regner stærkt med t marts skal være sen mdr hvor jeg gør mine indkøb og kan gå i gang med en dukke:)

Maren sagde ...

Det er en rigtig fin blog du har :)

Janne sagde ...

Hvor er det bare smart!