søndag den 15. januar 2012

En Kreativ Guldgrube

Skæbnen ( det må det have været) fik mig forleden til at lave en brat opbremsning på cyklen...

Ud af øjenkrogen spottede jeg nemlig en ganske lille butik med et broget og indbydende vindue.

GERDAS SYSERVICE

Måtte lige blinke, synke og knibe for butikken er det rene Slaraffenland  / Skattekammer for en kreativ sjæl.

Her findes ikke "bare" knapper, kantbånd, rib, tråd, brodergarn, broderstof, garn, knapper,nåle jeg kan blive ved NEJ her findes det hele fra FLERE årtier!

Her er Rib fra da jeg var barn, knapper fra min mormor var barn, blonder og elastik i total Retro OG Vintage , ja som sagt fra flere årtier i original emballage!


Indehaveren af butikken Gerda fylder 80 i denne måned! Og hun er FRISK og hun ved lige nøjagtig hvad hun har i denne butik selvom her er sager fra GULV til LOFT( og jeg tør slet ikke tænke på alt det der er ude bagved..) jeg har aldrig set så mange herligheder på et sted før.

Gerda passer sin butik lidt endnu, men vil dog gerne på pension indenfor et års tid....Jeg behøver vist ikke sige hvad jeg gerne ville føre videre hvis jeg havde en pose med guld ?

Har du på nogen måde mulighed så stik forbi , det her er en oplevelse for livet!

Du finder Gerdas Skattekammer på Strandvejn 36, Hellerup og Gerda står bag disken ( men kun når der er kunder for ellers syr hun for folk i baglokalet..) og du kan kigge forbi

Tirsdag-Torsdag 11-17
Fredag               11-16

OBS ! Her er ingen netshop ,ingen hjemmeside og heller ingen dankort terminal så HUSK kontanter ;-)

Temmelig fair åbningstider for en på næææsten 80 ikke?

Rigtig God Søndag

KH

17 kommentarer:

Liv sagde ...

Gerda lyder fuldstændig fantastisk!
- og ønsker DIG en pose guld....

CilleBille sagde ...

Det lyder da helt fantastisk, der må jeg hen en dag. Håber der kommer en ildsjæl forbi men en pose guld, så sådanne butik ikke skal lukke.

Randi B. Jensen sagde ...

Kan godt forstå din drøm om at have en pose guld - tænk at kunne leve af det - ærgerligt, at jeg ikke lige kan smutte forbi, der er desværre lidt for langt herfra - eller havde jeg nok også forsøgt at finde guldet til at overtage biksen med :-)

Gaia Cunin sagde ...

ej der har jeg vist været for 100 år siden, og havde glemt butikken igen. Må da klart et smut forbi igen!

Danagonia sagde ...

Det lyder da spændende...

Marianne sagde ...

Det lyder som et fuldstændig fantastisk sted:-) Så er det bare ærgerligt at bo i Jylland.

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

fedt at du deler - den butik kunne jeg sørme også ha lyst til at opleve ....

FarfallaDK sagde ...

Wow, det lyder som en rigtig spændende butik! Sådanne guldgruber er der desværre ikke mange af, men det er virkelig sådanne steder, at man kan finde de helt særlige fund...

Celina's verden sagde ...

Hun lyder som en ener hende Gerda.. Må man sige er hendes Livsstykke, hendes kære butik. Vil også håbe der er nogle der vil overtage hendes butik, så den kan bevare.. Sikkert også et stort ønske for hende..

Merete sagde ...

Hold da op, det lyder interessant.
Jeg arbejder på Amager, så jeg kører nærmest lige forbi hver dag. Måske man skulle smutte forbi en dag efter arbejde.. :)

BY ALS. sagde ...

Jeg skal da også hen og hilse på Gerda en dag! Hellerup er ikke lige en by jeg kommer forbi, men det lyder som om hun er en planlægning værd:-)

Hos Frøken Jensen sagde ...

Hvor er det herligt at der stadig er "den slags" butikker tilbage - vi må huske at sætte pris på dem, imens de endnu eksistere. Om 10 år at det måske helt slut med sådanne skattekamre rundt omkring, hvem ved? Super fint af dig at anbefale stedet og skulle jeg en dag komme den vej, ville jeg helt sikkert kigge forbi, nu er jeg jo blevet nysgerrig på den skønne Gerda ;O) Kærlig hilsen Betina

Ævlebævle sagde ...

Desværre lidt for langt væk, men uhh det lyder som et skønt sted.

karenbykaren sagde ...

Hvor er det skønt at "falde" over sådanne gemte perler! Hvis jeg kommer den vej forbi, så kigger jeg helt bestemt ind til Gerda :)

Karen

Anonym sagde ...

Jeg er så heldig at jeg bor 10 min fra Gerda. Du har helt ret, det er en perle af en forretning der emmer af flid, kærlighed til håndarbejde o.m.a.

Christine sagde ...

Kom til at fortælle om dit fund til min mor (der også er bidt af en gal "skatte"-jæger. Hendes første indskydelse var "Sig til når jeg skal tage fri en fredag, så kan vi tage derop" :D Så nu må jeg da finde en dag hvor far kan tage bebse og jeg skal op og besøge Gerda

Lisbeth T. Hansen sagde ...

Jeg haber at der kan findes en vej for dig at overtage butikken nar den tid kommer. Jeg ville tro at Gerda ville vare glad for at den fortsatte med en som brander for det ligesom hende selv. Der er mange mader at gore tingene pa og maske findes der en vej du ikke lige har tankt pa lige nu.
Jeg bor desvarre i Californien og kan ikke lige smutte forbi men jeg er selv antique's dealer, sa jeg finder selv mange skatte.
MVH,
Lisbeth.