onsdag den 13. juli 2011

Yndigt Og Råt

På en af mine mange ture rundt i www. faldt jeg over disse puder.


Jeg ved ikke om det er farverne eller fornemmelsen af blødhed og en god "mormor" der mest giver mig lyst til bare at springe ind i billedet ?


Og så er jeg helt vild med billedvæggen !

Puderne er lavet af "gamle" uldbluser der er let stampede, så måske du er så heldig at have en masse gamle uld bluser i et hav a farver ? Så kan du jo evt. bruge dem således istedetfor at skille dig af med dem.

Hvis du er den heldige ejer af en stoppet sparegris kan du få aflastet den lige HER hvor jeg også har nappet billederne fra :-)

Nyd Dagen

KH

8 kommentarer:

Pimp me up! ... on detour sagde ...

Jeg kan godt forstå, du er faldet for dem. For mig handler det helt sikkert om "flere-princippet". Hvis man bare havde en eller to, ville det ikke rigtig du - så køn er puden jo ikke i sig selv. Men det er et helt vildt lækkert billede og de mange farver sammen gør hele forskellen! God inspiration

Lene - The knitting needle sagde ...

Så artige puter, de var kjempe flotte . Nydelige farger på de også.

Dolls and Darlings sagde ...

Det øverste billede har jeg også pin'et på pinterest. Synes farverne er fantastiske!

Helle sagde ...

jeg tænker da jeg læst at de var lavet af gamle bluser sikken en masse uldbluser de må at ha brugt der ,men skønne det er de :)

tusindfryd sagde ...

;-))) Tror der er nogen der som har opkøbt noget uld beregnet til uldbluser??? Kender faktisk et par mænd der kan mønstre noget af en uldbluse samling i de lækreste farver!!! Har bedt deres koner om at ringe inden de smider dem ud en dag ;-)

KH

HandmadeByMalle sagde ...

tænk jeg sad faktisk og savlede over disse puder igår eftermiddags, da jeg lige var inde og kigge på ETSY. de er ret fede alle sammen....
ville gerne eje en pude i hver farve.

malle

Julie sagde ...

Øjj!! De er os bare lækre - det indbyder klart til en lille middagslur, omend jeg kan forestille mig der skal lidt møven til, for man ligger sådan RIGTIG godt i den sofa ;-)

Gitte - RAV OG KRAT sagde ...

Skønne farver...man kan da kun blive glad af at se på disse puder...måske lige med undtagelse af pengepungen, hvis de er meget dyre *HA HA*
Sommerhilsner fra Gitte