mandag den 25. juli 2011

Kurven Er Pakket

Min farmor forærede mig for længe siden en fletkurv, en af de der farmor kurve som hun altid har haft en af under armen.

Min farmor uden kurv er ikke min farmor.


Jeg må indrømme at kurven aldrig er blevet brugt til indkøb som den var tænkt, da vi simpelthen slæber for meget mælk hjem.

Men til gengæld er den flittig brugt til mit håndarbejde, fyldt med garn er den nemlig ganske behagelig at have på armen og super lige at tage med i gården , i bilen, på cyklen om til veninderne ja sågar med ind i sofaen til en god film ;-)
Den er super rummelig og det er jo altid godt.


Og så er det bare hyggeligt at have farmor i tankerne hver gang jeg pakker den :-)

Har du en håndarbejdskurv ?

Nyd Dagen

KH

12 kommentarer:

flet ogsjov sagde ...

Det har jeg :) Lavet af husbond, faktisk hans første og jeg er rigtig glad for den. Den har haft mange anvendelsesformål og senest medbragte vi boblevand og glas i den da datteren blev student. Den er ikke kæmpe (sådan en har jeg nu også)men meget anvendelig til det igangværende. Hurra for kurve

Tamra sagde ...

Hvor ser den hyggelig ud. Ja jeg har faktisk en der ligner din ganske meget, fundet på min farmors loft for flere år siden, den er blevet brugt flittigt gennem årene, men er lige i øjeblikket sat op på mit skab, da min lille Storm syntes det bedste er at tømme den for indhold. Kh Tamra Kig ind og vær med i min Strikke Give Away fra Falkenberg.

Mini ministeren sagde ...

Desværre ikke, men vil så gerne have en.
Det kan være at det er det nogle af "lommepengene" skal gå til sådan en, for fin er den bestemt.

Trillemus sagde ...

Ja jeg har også en som står i min stue fyldt med strikketøj og hækletøj. Ind imellem bliver den brugt til skovtur. Det er en gammel kollega som har flettet den og den har asymmetriske sider. Den er rigtig fin og jeg er meget glad for den.

Kh Mette

Pia sagde ...

Ja, det har jeg også, den står i stuen og hygger ...
Den er også flettet men giver desværre ingen associationer til andre, det var bare en god opbevaringsplads i et hjørne af stuen.

Louise sagde ...

Smukke smukke billeder, og sikke en sød historie :-) Hvor dejligt du mindes din farmor.

Og hvor er jeg bare vild med det tæppe der ligger i din kurv, det virkelig flot. Gad godt jeg selv ku lave sådan noget.

Ha en dejlig dag

KH Louise

Karen Klarbæk sagde ...

Ja for pokker. Jeg har 4 håndarbejdskurve, men også noget andet, nemlig håndarbejdsskåle.

Det er altså super effektivt, fordi det på en anden måde lige er ved hånden og kan flyttes med rundt i huset.

Karen

Anonym sagde ...

jeg har lige som karen skåle stående rundt omkring, med div. små projekter i.
så har jeg pt. 2 store "have"spande (dem i plast med håndtag) som garnlageret ligger i.
knus Anja - der ikke gider logge ind.

Anonym sagde ...

Ja - det har jeg da! Kan man leve uden?
Jeg har to plastbaljer, en flettet høj kurv, en a la din med garn og så den helt uundværlige....... en af de store børnekufferter fra søstrene Grene til at tage med på camping, på besøg, på altanen, under sofabordet osv. fyldt med alle de ting jeg har brug for indenfor rækkevidde for at kunne hækle de igangværende projekter.
Lone

Anonym sagde ...

Jeg har indtil flere kurve og poser, men der er så meget rod i og så mange uafsluttede projekter, så jeg flover mig...... Jeg tænker hver gang jeg graver nedi en kurv: Guuuud, det havde jeg helt glemt, at jeg var ved at lave og bare lige holdt en pause med.......

Tine Nielsen sagde ...

Ja, det har jeg, og flere forskellige slags. Men som Karen Klarbæk, så har jeg også håndarbejdsskåle rundt omkring i hjemmet.

Det jeg bruger mest, er dog min håndarbejdspose i patchwork, som min mor har syet til mig, hvor der er indbygget nåleetui i bunden, og snore hele vejen rundt i kanten af posen, så den er super nem lige at lukke og tage med sig.

Snuppimamma sagde ...

Jeg har en diger kurv fylt med garn, men den er uten farmorminner :) Farmorminner har jeg andre steder og de varmer noen ganger like så meget som strikkede saker :)

Teppet du har i kurven, har du en oppskrift på det? Det er aldelse nydelig!