fredag den 3. juni 2011

Blythe

Kender du mon Blythe?

Hun er en lille Japansk frøken på 30 cm.....


Blythe er avanceret voksenleg, et samleobjekt, et univers for sig selv....


FLICKR her kan du se andre Blythe dukker og få et lille indtryk af hvor stor denne verden er...legede du med barbie som barn er dette univers helt sikkert noget for dig.


Der er ingen grænser for hvor langt du kan tage denne "leg", du kan blive medlem af Blythe Kingdom og hvis du tør kan du jo lige tjekke ud hvad du kan få af DUKKER og TILBEHØR.... ;-)


Personligt holder jeg mig til denne ene frøken som jeg har særligt udvalgt blandt mange, jeg har valgt hende med en særlig skintype ,hovedform og øjenfarve....som du kan se skal man sætte sig lidt ind i mulighederne inden man bestemmer sig for en dukke.
De avancerede samlere får deres dukker modelleret om men jeg synes du selv skal tage et kig ind i dette univers hvis du ligesom jeg har en savghed for dukker.


Kjolen som min Blythe bærer er håndsyet, der findes bøger med snitmønstre til Blythe...

Ligeledes kan du få de mest fantastiske håndlavede parykker til dukkerne....


Behøver jeg sige mere???

Hvad synes du mon?

Nyd Dagen

KH

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uha, det er slet ikke min stil. Jeg bliver helt bange for hende, hun minder mig om en der bliver levende om natten hihi, har som ung set en gyser med en dukke der blev levende og slog folk ihjel, den var jeg skræmt af i mange år - og måske stadig hihi. Men kan måske godt se det trendy i hende. Dine dukker er min stil ;o) God weekend. KH 10na

morslille sagde ...

Jeg kan meget meget bedre lide dine dukker!!!!
Tror ikke jeg hopper med på denne her bølge, men har da overvejet et par Sonny angels.
Kh og god dag
Charlotte

Blomsterpigen Katrine sagde ...

Hold op hvor er hun fin! Jeg synes bare, at hun er helt fantastisk! Ja, undskyld... kan godt se, at de andre ikke er enige, men jeg er HELT vild med hende :)

By MARIANNE sagde ...

Super sød dukke og sjovt hvis det kan få nogen til at lege, pusle, sy og nusse. Det bliver nok ikke lige mig, men fint for den, der gerne vil nyde denne hobby.

tusindfryd sagde ...

:-) Jeg tror Blythe er af den type der enten skræmmer eller fascinerer? Kan sagtens følge jer der står af for hun er også virkelig "special" til leg er jeg også helt til bløde sarte dukker, men som en skulptur som jeg egentlig bruger hende som kan jeg ikke stå for hendes hvide gennemskinnelige "hud" og kæmpestore øjne ;-)

KH

Juliabsn sagde ...

Hvorfor skifter hendes øjne farve? :)

Salander sagde ...

Haha! Hun skifter øjenfarve, når nogen trækker i snoren. Blythe har en avanceret øjenmekanisme inde i det store hoved. Den aktiveres ved at man trækker i en ring fastgjort til en snor i hendes nakke. Blythe var ikke nogen succes, da hun kom i 1972. Alt for uhyggelig til børn. Hun er ikke god til leg. Kan fx ikke sove (lukke øjnene) — medmindre man opererer hende. Hendes krop kan heller ikke bøje i ledene.

Læs her, hvordan hun alligevel fik comeback: http://blythopia.wordpress.com/all-about-blythe/
Jeg kan godt li´ de Blythedukker, der reflekterer ejermandens ego. — Og jo! Der findes også mænd, der dyrker Blythe :)

Billy Hankat sagde ...

Synes hun er rigtig fin - dog også lidt spooky. Ville helt klart også købe hende til mig selv, men nok ikke til børnene.
Knus K

Line Koch Hansen sagde ...

Hej hej
Jeg elsker blythe dukker! Jeg har selv 7 af dem :D Jeg synes de er helt vildt fantastiske, og utrolig fotogene, man kan lave noget rigtig flotte billeder med dem :) Min hobby har dog stået på stand-by, da jeg fik en datter i december, men skal helt sikkert snart igang igen :)

Lisa Astrup sagde ...

ja, det er jo en gammel tråd...men
jeg er lige på springet til at bestille en nu og fandt så din side på et søg :)

Der er vist ikke så mange i DK tror jeg, jeg har også en Pullip.

Christel Willy sagde ...

Hej andre Blythefans,
Jeg er begyndende samler af disse fantastiske japanske dukker. Jeg ville ønske de ikke var så dyre. Jeg har kun 1 og der er en på vej med posten. Hvor køber I dem?