tirsdag den 29. marts 2011

Byens Bedste Kop

Jeg har efterhånden kørt et par stykker....

Den hidtiul bedste kop kaffe i byen må dog være den jeg fik på RISTERIET forleden.


Kaffen var stærk uden at være besk, cremet og bare uhmmm og nej det var ikke kun den skønne retro kop og det gode selskab der gjorde det til en sand kaffe oplevelse.


Der er altså noget helt særligt over kaffebutikker hvor kaffen er passion, hvor man rister bønnerne selv og hvor hver kop tilberedes med omtanke.


Min mand ville elske at have såddan en femløbet kaffekilde i køkkenet!


Og så vil jeg lige sige at jeg da aldrig havde forestillet mig at der fantes så mange forskellige valgmuligheder indenfor disse dimser her ;-)

Drikker du kaffe? OG hvis du gør er du så til Merrild eller det her?

Nyd Dagen

KH

9 kommentarer:

Henriette sagde ...

Jeg drikker kaffe og drikker ikke Merrild hjemme. Kaffebønnerne bliver malet i en el-mølle for derefter at blive overhældt med ny kogt vand - lige ned i termokanden :o)
Der er en duft af en anden verden i køkkenet når der brygges kaffe.

By MARIANNE sagde ...

Jeg kværner selv min kaffe. I en manuel håndkværn, for den skal kværnes og ikke blendes som den jo bliver i elektriske maskiner. Jeg køber kaffe hos en specialbutik og gerne forskellige alt efter humør.
Klem MARIANNE

Blomsterpigen sagde ...

Jeg drikker ikke bare kaffe- jeg elsker, nyder, trænger til, hygger med, slapper af med, vågner til osv osv KAFFE!! Min hverdags kaffe er en almindelig Peter Larsen kaffe fra Føtex, men min hygge/gæste/nams kaffe er en espressoristet bønne fra Hans og Grethe i Århus. Jeg kan desværre ikke huske, hvad den hedder lige nu, for jeg køber bare "den sædvanlige", men den er meget cremet, rund og lækker. Jeg synes ikke det smager så godt, i de ellers meget æstetiske små kander man sætter på kogepladen, så jeg er desværre afhængig af min discount espressomaskine, som laver fabulous kaffe :)

Knus B

Tjek min blog og hjælp min afstemning, hvis du har tid :)
http://blomstertankerogoreringe.blogspot.com

Gitte - RAV OG KRAT sagde ...

Jeg kan drikke begge dele, men selvfølgelig er der noget ekstra lækkert ved en helt fra bunden homemade cafelatté...uhmmm

Billy Hankat sagde ...

Uhm, du har helt ret - Risteriet laver afsindig god kaffe (og så dufter der bare så himmelsk, at man næsten ikke har lyst til at gå afsted med sin TO GO kaffe alligevel;-) Kaffeknus fra mig

Mariannel sagde ...

Jeg er helt sikkert til god kaffe. Kværner selv bønnerne og bruger dem til enten stempelkaffe eller rigtig gammeldags kaffe der er lavet med kogt vand og gode bønner.
Når jeg er ude elsker jeg en capuccino :0))

Helle - Prinsessebo sagde ...

Hvor ser det lækkert ud! Hvis I er til god kaffe skal I næsten tage et smut forbi "kafferiet" på Esplanaden :o) DET er god kaffe :o)

Sarah sagde ...

Byens bedste kaffe er fra Coffee Collective på Jægersborggade. Risteriet er godt, virkeligt godt, men CC er bedre

Bebe sagde ...

Og skal man en tur til Malmö kan Lilla Kafferosteriet klart anbefales: http://rosteriet.blogspot.com/ MMMMMM.......