torsdag den 23. september 2010

Carl Larsson

Forleden fandt jeg denne samlingsmappe med Carl Larsson reroduktioner i en lokal genbrugsforretning, den er udgivet af det svenske Färgsam Bomiljö i år 19??, men mappen siger at den ikke er af nyere dato :-)

Jeg har søgt på bogtrykkeriet men har intet kunne finde andet end 3 mapper magentil til salg....Samlingsmappen indeholder farve reproduktioner af hans akvarelmalerier i str. 50x35 cm, mange af jer kender sikkert billederne, om ikke andet nogle af de andre 12, jeg har valgt at vise jer dem som er helt nye for mig :-)Larssons billeder må siges at være idyl på fuld skrue, hvem kunne ikke tænke sig at deltage i krabbemåltidet her?


Eller tilbringe en uges ferie i findushuset her?


Jeg tror manden på billedet her skal forestille Larsson selv??Og så lige det her billede....så glæder jeg mignæsten til det bliver vinter og begynder at sne :-)
Egentlig havde jeg en plan om at bruge billederne til noget der involverer en saks....men jeg tror lige jeg skal tænke over det.
En mappe magen til kan ex. fås lige HER
Nyd Dagen, det gør jeg ;-)
KH3 kommentarer:

Céline sagde ...

Jeg elsker Carl Larsson. Plastre hansværker op hvor jeg kan. Har lige fået en hel bunke platter med værker - LÅVE IT!!
For mig er det smagen af barndom, der har altid været hans værker omkring mig.

Lucky, lucky dig at ha fundet sådan en samling - klip ikke i den vel ;)
Knusknus

***Mutter*** sagde ...

De billeder havde jeg som barn på mit værelse i form af plakater + div. æsker og dåser og bakker. Jeg havde helt glemt, hvor skønne de billeder er.

Fluesvampen/Lærke sagde ...

Skøn svensk stemning - nu har jeg vildt meget lyst til en tur til Sverige/ødegård :-)