lørdag den 3. juli 2010

Sommerguld

Sikke en fantastisk dag, solen skinner og allerede kl 8.38 er her så varmt!!

Det kvidrer med en helt ny tone fra min hæk i haven...mon der er kommet unger i reden?

Naboens datter skal giftes i dag, teltet i haven blev afprøvet i går aftes med kulørte lamper og musik i aften skal der rigtig være fest :-)

Lige på denne tid og kun 2-3 uger blomstere min Jasmin, den afgiver en helt vidunderlig duft som jeg hvert år går og glæder mig til kommer tilbage.Lidt Jasmin pyntet med en rose har jeg taget ind i stuen :-)I onsdags var jeg virkelig heldig...kom på grønttorvet 5 min i lukketid skulle lige se om der var lidt daggamle bær til marmeladen.

Men her i denne Jordbær højtid ???

Jeg fik en hel kasse med de lækreste danske bær i den fineste kvalitet til daggammel pris :-)Og med 6 meget billige bundter Rabarber der var blevet lidt slatne i solen har jeg fået fyldt fryseren med dansk sommerguld og endnu flere glas med marmelade ;-)))

Hvad byder din weekend mon på?

Jeg skal på loppe i morgen! OG her på bloggen venter der GRANNYSTRIPES ;-)

Nyd dagen

KH

4 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Sikke et dejligt Lørdagshumør :-)

Julie sagde ...

Uhm de der jordbær ser vel nok lækre ud.
Her står weekenden på nydelse på terrassen, 1 enkelt globryllup i eftermiddag, barnefri aften/nat med svendegilde og loppemarked på Ingerslev i morgen.
God weekend!

Gaia Cunin sagde ...

ihh hvor bliver man glad og i godt humør af sådan et indlæg!
Jeg skal afsted efter mønsterpapir og broderigarn, sy, brodere, arbejde videre med mit patchwork sengetæppe (tjek det på min blog), løbe en lang tur i morgen, dase i solen med min bog, lave vandkamp med børnene, lave lækker koldskål.....

Mette sagde ...

Uh ha, i dag har vi været på dyreskue, nordens største så der har været nok at kigge på. I morgen står den på sommerbrunch med gode venner. Køleskabet er spækket med melon, jordbær, druer, mango og en masse andet. Og så er der lige kommet mynte i huset til prikken over i'et.
God weekend herfra.