fredag den 9. april 2010

Forårs Kuller Glæde

Når solen skinner allerede fra morgenstunden og man kan mærke varmen selvom man kører langs havet i let modvind kl 8 om morgenen så bliver jeg altså fyldt med forårskuller indeni.

Når ens kære gamle piberygende postbud så kommer med en pakke med forårsøreringe så er dagen da bare gjort!


Nu hænger de i mine øre og skal med ud i den smukke solskinsdag.

Flere har spurgt hvor disse øreringe kan købes!! Her finder du kontaktinformationerne, kan anbefale at ringe eller sende en sms!!

I morgen skal jeg med børnene til Silkeborg og besøge Karen og være sammen med Christina/Rappedikke vi skal på bytur, sysle, bytte stof og snakke en hel masse!!
Derfor er det skønt at blogge. Glæder mig til at se jer piger :-)

Ønsker jer alle en fantastisk weekend

KH

5 kommentarer:

Christina Skarø sagde ...

Jeg glæder mig også rigtig rigtig meget. det bliver så dejligt at se ser begge... Tju hej for søren jeg skal tidligt i seng :-)

Karen Marie sagde ...

ser du har fået fingrene i et par af Thoras øreringe - hvor har du købt dem?? Mange har henvendt sig til mig for at høre mig om jeg vidste hvor hun sælger. Og super tur til jer damer i morgen:0)

Dejlig weekend til dig, KH Karen Marie

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Tillykke med dine forårs øreringe. Fantastisk at se at du har købt øreringe hos min veninde Thora, jeg er også super glad for alle dem jeg har. I skrivende stund har jeg et par på af hendes i form som en stjerne, men har også nogle lige dine i både klar blå, lavendel og grøn, mums...
God Weekend Stine

Frøken Nobel sagde ...

Vil også gerne vide hvor de er købt! Har selv kontaktet Thora, og afventer spændt på at hun sender mig et katalog på mail, så jeg kan se hvor jeg kan handle.
God dag !

tusindfyd sagde ...

Ang. Thora på hendes hjemmeside ligger lige et link ind kan i finde hendes mobilnummer det fungerer bedst at ringe eller sms.;-)