lørdag den 27. februar 2010

Er Du Vild Med Retropapir ?

Hvis du er ,får du lige lidt at drømme om her...jeg har nemlig været på WWS tur, her er mine favoritter og jeg kan næsten ikke nænne at bruge af dem...
Nå ja WWS betyder World Wide Shopping ;-)))
God lørdag
KH


7 kommentarer:

MALENE sagde ...

Sikke en masse fede tapeter. Godt du lige forklarede WWS - havde ingen anelse. Er det nogen du har fundet på nettet? Kan godt forstå, at du næsten ikke nænner at bruge dem:) Kan næsten regne ud, at det heller ikke er noget du bytter med så!?? Men der er grobund for en masse lækre projekter må man sige.
Kh. Malene

mette b sagde ...

Nej, hvor er de fine. Dem ville jeg også have svært ved at klippe i. Jeg er især vild med den første, den med fuglehusene og den sidste.
Jeg har også fundet nye papirer, som jeg nok skal vise senere :)
God lørdag til dig.

tusindfyd sagde ...

Hej i to

Vil lige sige at der ikke er tale om tapeter men blot papir, lidt som alt det vi kende fra Larsen,housedoctor osv trængte bare lige til at se lidt noget helt andet ;-)
Kan ikke rigtig bytte de flete har jeg kun et stykke af desværre men ja de er fra nettet så ud og udforsk verden god WWS ;-)

Losarinas mor sagde ...

Savle savle savle..... :-)

MALENE sagde ...

Har søgt og søgt, men finder ik rigtig noget i stil med ovenstående...må noget mere på opdagelse:) God weekend:)

Louise sagde ...

Det er rigtig lækre sager!

Mona sagde ...

Sikke en masse skønt du har fundet her! Dét med svampene og insektet er vældig fint. Jeg ville aldrig nænne at klippe, hvis jeg havde sådan noget papir :)