fredag den 14. august 2009

Til Alverdens Småting. For Small Stuff

Min søn har to hjerteveninder A og B.
B er en RIGTIG tingfinder, altid har hun fundet en lille snip smukt papir ,en yndig pind,en vildfaren perle og jeg kunne blive ved :-)
I går havde B fødselsdag og gaven var jeg ikke længe om at finde ud af !Lilla babyfløjl og "guld"elastik udenpå....
Småblomstret indeni med et hjerte på rette sted.........
Fyldt med små skatte !


To hårelastikker , en "guldring" i samme farve , et Karen armbånd ,en magisk sten og 5 bivoks maleblokke.


Skal vi kalde den en småtingsholder???


Har lige fundet rødt babyfløjl og rødt stof med kinesisk print frem...for såddan en må også kunne bruges til øreringe, yndlingsvisitkort, løse knapper, læbestift og .... til en voksen tingfinder ;-)God weekend til jer alle

4 kommentarer:

Karen sagde ...

Whauuuuuu. Det er da så fint og en rigtig god ide. Og til hjemmegjorte hår duttelutter, armbånd o.s.v. super idé.

Losarinas mor sagde ...

Hvilken gave for en tingfinder !
:-)

Ulla V. sagde ...

Det er altid så sjovt når man er god til at finde ting. Og at have evnen til at finde små skatte, er bare så fint. Jeg elsker den måde hvorpå børn kan se det vidunderlige i en pind, en sten og andet godt.

Det lyder rigtig hyggeligt med din søns hjerteveninder. Og heldig var den ene bestemt da hun fik sådan en flot gave...lige noget for en tingfinder. :))

disa sagde ...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區